Hei, pitkästä aikaa!

Kuuma kesä alkaa hiljalleen kääntyä syksyksi.
Nikita on kovasti aikuistunut. Itsevarmuutta on tullut lisää, mutta myös rauhallisuutta ja omanarvontuntoa. Myös kanssakäyminen koiran kanssa on helpompaa, Nikita malttaa kuunnella ohjeet ja useimmiten vieläpä noudattaa niitä:). Aamuisin saan ison kielipusun korvalehteen, merkkinä siitä, että on aika lähteä ulos. Tosin ennen sitä Nikita ja isäntä ovat jo nauttineet aamupalan (täsmälleen samanlaiset voileivät).
On hauskaa, miten koiralle on tullut rutiinit ja erilaiset tottumukset.Ja niitä on sitten noudatettava! Oli miten kiire tahansa!
Kuvassa nautiskellaan puruluuta (matto täytyy laittaa ruttuun).
Terv. Nikita ja isäntäväki

Moi!
Valitettavasti emme pääse tapaamiseen.
Lähetän kuitenkin pari kuvaa ja paljon terveisiä Nikitan sisarruksille omistajineen!

Nikitalla oli kitarisatulehdus. Eläinlääkäri määräsi antibioottikuurin, joka on syöty, ja poika on entistä ehompi. Vaaka näytti lukemat 63,4 kg. Nikita oli paastonnut aamupäivän, ja syönyt muutenkin vähän huonosti kurkkukivun takia. Joten virallinen lukema varmaan 65 kg:n paikkeilla. Iso kasvoi Nikitastakin!  Meillä on vielä syömättä nenäpunkki lääkekuuri, jonka lääkäri katsoi aiheelliseksi määrätä. Hoidamme sen vielä pois päiväjärjestyksestä.
 
Muuten kuuluu hyvää, Nikita seurustelee poniystäviensä kanssa. Tästä valokuvakin. Kuvissa kaverukset shettis Tuisku ja russponi Blixi sekä tietenkin äärimmäisen tohkeissaan oleva Nikita, toisessa kuvassa uupunut lenkkeilijä ikkunan läpi kuvattuna.

Hyvää syksyä myös Tacheteen väelle!
Nikita ja Kristiina
 
Tervehdys!

Syksyn pimeys on tullut taas!

Nikita voi paksusti, taannoinen kurkkutulehdus  parantui antibiooteilla hienosti! Herralla oli myös nenäpunkki, joka hoitui mojovalla matolääkkeellä, eläinlääkärin määräys (ja oli muuten kallista staffia, heh).

Metsälenkeillä huitelemme päivittäin ja rutiinit ovat muodostuneet vahvoiksi. MTV 3 mainoskatkon lopussa tuleva musiikki motivoi Nikitan "laulamaan"...matalalta aloitetaan ulvonta, koira kuuntelee hetken ja jatkaa korkeammassa "sävelessä". Pari ystävää oli meillä iltaa istumassa ja karaokea laulamassa, tosin sen karaoken tähti taisi olla Nikita:)! Koira meni sen henkilön viereen istumaan, jolla mikki oli kädessä ja odotti laulun alkavan. Ulvoi sitten hartaasti mukana! Oli siinä naurussa pitelemstä!

Kuvassa isännän lippalakin teksti kuvaa kantajaansa!

Mukavaa syksyä!
Nikita ja kotiväki